Чт, 2024-03-28, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Естонія передала Україні конфіскований 1 березня на естонсько-російському кордоні стародавній скандинавський меч.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кінець весни і початок літа - чудовий час для виїздів на лоно природи зі своєю сім'єю або друзями. Ну, а для того, щоб такий відпочинок приносив вам позитивні емоції, потрібно знати, що беруть з собою на пікнік.


 

 

Міністр соціальної політики України Андрій Рева прогнозує, що в 2016 році зростання соціальних стандартів в Україні становитиме загалом 16,1%.


 

"На території проведення фестивалю будуть встановлені дві сцени, де виступатимуть українські дитячі колективи, в тому числі і колективи кримськотатарського земляцтва, а також колективи всеукраїнського масштабу.


 

 

Уряд Росії схвалив пакет поправок до закону про протидію тероризму. Законопроект, серед іншого, пропонує ввести додаткові обмеження для виїзду росіян за межі РФ.


 

 

Під час двох термінів перебування на посаді міністра внутрішніх справ новообраний генпрокурор Юрій Луценко був удостоєний 35 нагород.


 

 

Державна прикордонна служба України розпочинає операцію "Чисті руки". Про це 12 травня на брифінгу поінформував помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян.


 

 

У Лондоні завершилися змагання в синхронних стрибках у воду з 10-метрової платформи в рамках чемпіонату Європи з водних видів спорту.


 

 

Геніальний український живописець Іван Марчук, засновник нового стилю у мистецтві – "пльонтанізму", відзначає сьогодні 12 травня свій 80-річний ювілей.
 


 

По Украине на сегодня 13 мая 2016 года объявлено штормовое предупреждение. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям


 

 

У столиці Швеції Стокгольмі 12 травня відбувся другий півфінал Євробачення, за результатами якого ще 10 країн отримали путівки до фіналу пісенного конкурсу.


 

 

Упродовж минулої доби в зоні АТО бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.