Сб, 2024-04-20, 09:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Служба безпеки України перевіряє оприлюднені сайтом "Миротворець" списки, і ті хто, прикриваючись журналістськими посвідченнями, шпигують проти України, будуть притягнуті до відповідальності.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Катовицах прошло учредительное собрание Профсоюза украинских работников в Польше, ожидается поступление документов о его учреждении в Краевой судебный реестр.


 

 

Футболісти донецького "Шахтаря" виграли Кубок України 2016 року у Львові у луганської "Зорі" з рахунком 2:0.


 

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, 6 отримали поранення під час обстрілу. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Місцеві органи влади матимуть рік, щоб видалити з публічного простору назви, які вшановують осіб, організації, події та дати, що символізують комунізм або пропагують цю систему.


 

 

У Києві відбудеться чемпіонат світу з хокею у групі А дивізіону ІА 2017 року. Про це у п'ятницю 20 травня повідомляється на сайті Федерації хокею України.


 

 

Національний банк України (НБУ) дозволив братові президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва Болату Назарбаєву купити 50% акцій ПАТ "Євробанк".


 

У п’ятницю вночі 20 травня альпіністка Ірина Галай родом із закарпатського міста Мукачеве підкорила найвищу вершину світу. Таким чином вона стала першою українкою, якій підкорився Еверест.


 

С недавних пор полиция штрафует не только водителей, но и пешеходов: за то, что переходят проезжую часть в неустановленных местах, должны оплатить 51 грн.


 

 

Усіх бажаючих запрошують сьогодні та завтра на Михайлівську площу відзначити традиційне весняне свято - День Європи.


 

 

Члени Ради національної безпеки і оборони України на засіданні в п'ятницю, 20 травня, розглянули питання, пов'язане зі спеціальними обмежувальними заходами (санкціями) проти Ірану.