Сб, 2024-04-20, 06:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Керівництво Рівненської атомної електростанції розглядає можливість закупівлі устаткування чеських компаній "MICo sro" та "P.K.invest sro", що належать до консорціуму V4 SIE, для імпортозаміщення російського обладнання.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що готувати подання на звільнення голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля не збирається.


 

 

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко запропонував жителям сільської місцевості подумати над відмовою від газу.


 

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявляє, що з наступного пленарного тижня народним депутатам зніматимуть зарплату за невідвідування засідань.


 

 

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука висловився проти економічної ізоляції Донбасу, контрольованого терористами. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.


 

 

У Львові сьогодні 6 травня розпочинаються святкові заходи з нагоди 760-річчя з дня заснування міста, які триватимуть до 9 травня.


 

 

Україна й Індія в межах Міжурядової українсько-індійської комісії з торговельно-економічного співробітництва домовилися про реалізацію спільних проектів в енергетичному, аграрному і банківському секторах.


 

 

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила тарифи на теплову енергію і послуги центрального опалювання на 75-90% з 1 липня 2016 року.


 

 

Уряд працює над поправками до закону про працевлаштування, згідно з якими іноземці повинні отримувати таку ж зарплату, як поляки.


 

Об`єднана мережа банкоматів українських банків "Атмосфера", що дає змогу власникам платіжних карт знімати готівкові кошти у будь-якому банкоматі мережі за тарифами банку-емітента картки, припиняє свою діяльність з 26 травня.


 

 

Упродовж минулої доби ситуація в зоні проведення АТО ускладнилась, проросійські бандформування 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.