Чт, 2024-04-18, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Украине в начале недели установилась ясная и солнечная погода. Температура воздуха на большой части территории страны колебалась в районе 19-21 градуса тепла.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2016-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Підвищення пенсійного віку могло б стати дієвим механізмом покриття 145 млрд грн дефіциту Пенсійного фонду, але його наразі немає в плані дій уряду.


 

 

Підвищення цін на пальне на українських АЗС є результатом нечесних змов. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


 

 

На оновлення і модернізацію рухомого складу "Укрзалізниці" передбачено як гроші європейських кредиторів, так і українські кошти, загалом більш як 150 млн євро.


 

 

Індонезія запровадила безвізовий режим в'їзду в країну на термін до 30 днів для громадян 169 країн, в тому числі громадян України.


 

Захист Александрова і Єрофеєва не подаватиме апеляцію на вирок, а після вступу в силу рішення українського суду може йти мова про подачу клопотання про помилування.


 

 

Британська рок-група Coldplay представила новий кліп на пісню "Up&Up", в створенні візуальних ефектів для якого брали участь українці.


 

За словами генпрокурора, саботажу з боку прокурорів наразі немає, і зі звільненням своїх заступників і слідчих поспішати він не буде: "Даю усім 100 днів на завершення справ".


 

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про запуск нових проектів у реформі МВС найближчим часом. Про це він написав на сторінці в Facebook.


 

 

За минулу добу бойовики 31 раз застосовували зброю проти українських військових, зафіксовані випадки використання ними і важкого озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями.