Пт, 2024-03-29, 13:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українська письменниця Ліна Костенко цього року опублікує новий прозовий твір. Про це повідомив видавець Іван Малкович. «Це буде такий ессей культурно-історичний з екскурсом на два-три століття вглибину.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Помер відомий український джазовий музикант - одесит Юрій Кузнєцов. Як повідомили у Всесвітньому клубі одеситів, Кузнєцов помер у результаті онкологічного захворювання.


 

 

За минулу добу в зоні АТО втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

За вказівкою місцевої адміністрації до 10 травня в Одесі посилили заходи контролю правопорядку. На даний момент проїзд центральною частиною і в районі Куликова поля обмежено.


 

 

В Естонії в понеділок, 2 травня, почнуться найбільші в цьому році військові навчання "Весняний шторм 2016" (Kevadtorm 2016). Про це заявили в прес-службі головного штабу Сил оборони Естонії.


 

 

Донецький "Шахтар" з рахунком 3:0 розгромив київське "Динамо" в матчі 24-го туру чемпіонату України.


 

 

Мінімальна зарплата та прожитковий мінімум в Україні з 1 травня збільшилися на 5% - з 1 тис. 378 грн до 1 тис. 450 грн, як було передбачено у законі про державний бюджет на 2016 рік.


 

Уряд України з 1 травня встановив єдину ціну на газ для населення – 6,88 грн/куб. м (6 879 тис. грн за 1 тис. куб. м), яка дорівнює закупівельній вартості імпортованого в країну природного газу.