Пт, 2024-03-29, 13:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

С 2017 года трудоустройство иностранцев в Польше перестанет быть выгодным — правительство предлагает обязать выплачивать им зарплату, не меньшую чем в отрасли.
 

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Колону супроводжують люди у військовій формі, а також значна кількість правоохоронців, в тому числі спецпідрозділів міліції. Акція проходить спокійно.


 

 

Уряд найближчим часом розгляне програму про збільшення видобутку українського газу. Про це розповів перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.


 

 

Український спортсмен Ігор Главан завоював бронзову нагороду на чемпіонаті світу зі спортивної ходьби на дистанції 50 км.


 

 

Парламент Греції проголосував за непопулярний законопроект, який передбачає проведення пенсійної реформи і підвищення податків.


 

Представники Меджлісу кримськотатарського народу закликають країни ЄС посилити санкції проти Росії, зокрема розглянути питання про тимчасове ембарго на російську нафту.


 

 

Обстріли позицій сил АТО з боку НЗФ продовжуються. Впродовж минулої бойовики 9 разів обстрілювали опорні пункти українських захисників.


 

 

Президент України Петро Порошенко заявив, що проведення чергової хвилі мобілізації буде залежати від ситуації на сході країни.


 

 

Писатель Юрий Андрухович заявил, что украинцам стоит максимально воспользоваться безвизовым режимом.


 

 

Сьогодні в Україні відзначають День Перемоги над над нацизмом у Другій світовій війні.