Чт, 2024-03-28, 21:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Столичні будівельники у центрі міста відкопали частину палацу князя Володимира періоду Київської Русі.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кобзар та лірник, автор багатьох музикологічних праць з питань давньої української музики Володимир Кушпет презентував свою нову книгу "Школа реконструкції виконавської традиції (кобза, ліра, торбан, бандура, спів)".


 

 

Європейський інвестиційний банк планує інвестувати в Україну 800 млн євро в 2016 році. Про це журналістам повідомив старший корпоративний банкір ЄІБ Жан-Жак Сулакру.


 

 

Українська співачка Джамала, яка перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", не вважає свою перемогу політичною.


 

 

Державна служба зайнятості склала перелік найбільш перспективних професій в Україні, попит на які не буде зменшуватись у найближчі роки.


 

 

Проросійська окупаційна влада Криму заборонила проведення масових жалобних заходів у пам'ять про жертв геноциду кримськотатарського народу.


 

Український плавець Андрій Говоров встановив новий рекорд чемпіонатів Європи. На континентальній першості з водних видів спорту в Лондоні (Велика Британія) Говоров виграв півфінал на 50 метрів батерфляєм.


 

З фондів Національної бібліотеки України ім.Вернадського викрадено примірник найдавнішої надрукованої на території України книги – "Діяння і послання апостольські", виданої в 1574 році Іваном Федоровим у Львові.


 

 

Під час президентства Януковича природний газ з РФ для населення видавався дешевим через субсидії з державного бюджету в рахунок російських кредитів.


 

 

За минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по силах АТО. 6 випадків порушення припинення вогню з боку бандитів зафіксовано за цю ніч.