Чт, 2024-04-25, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Футболісти національної збірної України Андрій Ярмоленко і Тарас Степаненко владнали конфлікт, що виник між ними після недавнього матчу чемпіонату України між їхніми клубами - донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

аренда автокрана

 

Если вы выполняете разного рода работы в сфере строительства, причем уже несколько лет, то, наверное, у вас есть все нужное оборудование.


 

В четверг главный тренер сборной Украины Михаил Фоменко огласил список из 26-ти футболистов, которые в составе национальной команды будут готовиться к финальной части Евро-2016.


моторное масло

 

Уникальное синтетическое масло 0W-30 создано специально для использования в автомобилях марок Audi, Volkswagen, BMV и прочих. Данные масла имеют допуск VW 503.00, VW 506.00, ACEA A3/B3.


 

На выходных в столице пройдет праздник, на котором ее жители и гости смогут неформально пообщаться с европейскими дипломатами, потанцевать и бесплатно поучить английский.


 

 

Сьогодні 19 травня відбувся цифровий реліз дев'ятого студійного альбому гурту "Океан Ельзи" "Без меж". Як повідомляється на сторінці групи на Facebook, реліз альбому на дисках відбудеться 28 травня.


 

Україна може переглянути політику управління об`єктами інфраструктури, оскільки держава, як ключовий власник таких об`єктів, не завжди є ефективним менеджером, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.


 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання парламенту у четвер 19 травня. У сесійній залі зареєструвалося 319 нардепів. Більшість із них сьогодні вдягнулись у вишиванки.


 

Узкопрофильный специализированный интернет-магазин на сайте предлагает товары спортивной фармакологии. С его помощью Станозолол купить в Киеве достаточно просто.


 

 

Верховна Рада в рамках декомунізації перейменувала місто Дніпропетровськ на місто Дніпро. За відповідне рішення на засіданні в четвер проголосували 247 депутатів.


 

 

Керівниця відділу B2B (Business to business) міжнародної компанії з дослідження ринків GfK Ukraine Тетяна Ситник розповіла про тенденції на роздрібному ринку в Україні.


 

 

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що проводиться розслідування щодо виведення коштів банків-банкрутів в розмірі майже 10 млрд грн.


 

Електронна система обміну даними "Єдине вікно", яка сприятиме спрощенню митних процедур і усуне можливості для корупції на митниці, почне працювати в Україні з 1 серпня, повідомляється на сайті Міністерства фінансів України.


 

 

З 11 червня відомий український актор та режисер Ахтем Сеїтаблаєв спільно з продюсером Іванною Дядюрою розпочнуть зйомки повнометражного художнього фільму "Її серце".


 

 

За минулу добу бойовики 17 разів відкривали вогонь по силах АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на своїй сторінці в Facebook.