Чт, 2024-03-28, 11:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

До кінця року в столиці капітально відремонтують 51 вулицю. Виділити кошти на це вдалося завдяки зростанню надходжень до міського бюджету.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-05-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

25 травня у Дніпрі відкрили вуличну експозицію першого в Україні Музею антитерористичної операції.


 

 

Суддя Верховного суду Чечні Вахіт Ісмаїлов засудив Миколу Карпюка до 22,5 року ув'язнення в колонії суворого режиму, Станіслава Клиха - до 20 років ув'язнення.


 

Меджліс кримськотатарського народу закликає президента України, міжнародні організації та інші країни вплинути на РФ для негайного припинення в Криму масових порушень прав кримськотатарського народу, а саме викрадень, вбивств, обшуків і затримань.


 

Українські Гастарбайтер створили в Польщі профспілку українських сезонних працівників, яка буде домагатися поліпшення умов праці і справедливих зарплат для громадян України, які приїхали на заробітки.


 

 

Мінекології має намір пропонувати бізнесу родовища бурштину для видобутку на відкритих аукціонах. Про це заявив міністр екології природних ресурсів Остап Семерак.
 


 

Національний банк України в рамках поступового ослаблення тимчасових антикризових заходів, запроваджених в 2014-2015 рр, скоротив на день термін депонування уповноваженими банками гривневих коштів для купівлі іноземної валюти за дорученням клієнтів.


 

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) планує до серпня набрати ще 100 детективів. Про це 25 травня після Нацради реформ повідомив директор НАБУ Артем Ситник.


 

 

План пріоритетних кроків Кабінету Міністрів спрямований на забезпечення зростання національної економіки і впровадження ефективної соціальної політики.


 

 

Всього впродовж минулої доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по українських захисниках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.