Сб, 2024-05-04, 12:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 1889 1890 1891 1892 1893 ... 2325 2326 »



Опозиціонерка Олександра Кужель обурена особливою жорстокістю декількох "регіоналів", які брали участь в останній бійці в парламенті.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голова Запорізького обласного об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" Олег Ткаченко пройшов пішки від Запоріжжя до Києва, щоб привернути увагу до питань української мови, культури та духовності.



Країни Євросоюзу в четвер домовилися про надання Європейському центробанку нових повноважень, які дадуть йому можливість контролювати банки єврозони з 2014 року, що стало першим кроком до більш близької інтеграції блоку.


Виконувач обов'язків віце-прем'єр-міністра охорони здоров'я Раїса Богатирьова призначила головним лікарем Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" хірурга Володимира Поворознюка.



У партії "Свобода" заявляють, що надішлють до відповідних органів влади запити: з яких підстав і ким було дано вказівку на встановлення металевого паркану навколо площі Верховної Ради.

Брюгге

 

В Европе сохранились еще места, где ощущается спокойный дух Средневековья и, в то же время, торговые предпочтения Эпохи Открытий и Возрождения.




У Європейському парламенті ніхто не виступив проти підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.



Останніми роками найбільш популярним місто паломництва туристів в країні став стародавній Львів, який манить до себе українським духом і дотриманням традицій.



Перше ж засідання Верховної ради VII скликання призвело до жорсткого протистояння представників опозиції і Партії регіонів.



Живя в Европе нужно докладывать всех усилий для интеграции в современное общество, уверенна депутат местной рады в Бельгии, которая родом из бывшего тоталитарного Союза Советских Социалистических Республик.




За словами нардепа Юрія Стеця, Юлія Тимошенко залишиться єдиним кандидатом на президентську посаду від Об'єднаної опозиції.



Прокуратура Києва вважає, що свідки не упізнали Дмитра й Сергія Павличенків, засуджених за вбивство судді Шевченківського районного суду Сергія Зубкова, тому що боялися розправи з боку фанатів.



Науковці давно довели, що людині, аби бути щасливою, потрібно частіше усміхатися. Щоб розвеселити людей, в Темзу запустили жовте гумове каченя на зразок тих, з якими хлюпаються у ванній.


У Європейському Союзі окреслилася чітка смуга поділу між країнами, що готові йти на певні поступки Києву для його зближення з Європою, і тими країнами та політиками, які вважають, що Україна занадто проблематична та недостатньо європейська.



В наше время большинство молодых людей в Украине не могут реализоваться, а поэтому, например, находят заработок в интернете тут и получают стабильный доход.