Пн, 2024-04-29, 12:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2069 2070 2071 2072 2073 ... 2324 2325 »

На начало августа приходится День памяти Леси Украинки. Ее сердце перестало биться 99 лет назад в далеком грузинском городке Сурами, где эта талантливая и мужественная женщина отчаянно боролась с костным туберкулезом.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За досягнення в рамках міжнародної освітньої програми "Лелека" юні екологи з села Бодаки Збаразького району Тернопільщини отримали диплом, комп’ютер та проектор від принца Ліхтенштейну.



3 червня внаслідок складних погодних умов (дощ, гроза, сильний вітер) у місті Луганську, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлено 2 тис 94 приватних житлових будинки.



Чергова масштабна ДТП сталася в Пакистані. На півночі країни пасажирський автобус упав у провалля, внаслідок чого загинули не менше ніж 30 осіб.



Фахівці Росспоживнагляду 5 червня приїдуть в Україну, щоб перевірити два сирзаводи, продукція яких раніше потрапила під заборону у Росії.



З 3 червня компанія МТС змінює стандартну вартість дзвінків абонентам інших операторів Україна в разі перебування за межами областей дії тарифу. Нова вартість складе 1,20 грн/хв.



Омбудсмен Валерія Лутковська не вважає екс-прем'єра Юлію Тимошенко політв’язнем.



Глава КМДА Олександр Попов у разі своєї перемоги на виборах міського голови столиці має намір просити президента об'єднати посади мера і глави КМДА.




Глава КМДА Олександр Попов у разі своєї перемоги на виборах міського голови столиці має намір просити президента об'єднати посади мера і глави КМДА.




У ніч на неділю, 3 червня, в Чернівцях було скоєно напад на приміщення офісу Чернівецької обласної організації партії "Фронт змін".



Щонайменше вісім осіб, серед яких жінка і дитина, загинули і близько 40 отримали поранення на півночі Лівану під час озброєних зіткнень прихильників і супротивників сірійського президента Башара Асада.




Благодійна організація "Лікарі без кордонів" повідомляє, що майже 4 тисячі осіб щодня втікають до Південного Судану, рятуючись від боїв і браку їжі в Судані.




Перша жінка-президент в історії Малавії вирішила продати розкішний автопарк свого попередника, щоб допомогти незабезпеченим громадянам.




Блискавки на Землі і Венері відбуваються в результаті одних і тих же явищ, хоча атмосфери двох планет абсолютно несхожі.



4 червня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, удень грози, шквали 15-20 м/сек., вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.