Вт, 2024-04-23, 10:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:21
Абромавічус - українських олігархів потрібно вилучити з процесу приватизації
Інші останні Економічні новини

Українських олігархів варто вилучити з процесу масштабної приватизації, яка запланована на 2016 рік.

Про це в понеділок, 12 жовтня, заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус після круглого столу за реформу державних підприємств, передає УНІАН.

"Хотілося б в ідеалі провести таку приватизацію, де не лише росіяни не могли би брати участі, а й і наші олігархи не могли би брати участі. Вони вже взяли участь", - сказав він.

За словами міністра, метою приватизації є залучення іноземних стратегічних інвесторів, які зможуть принести нову якість корпоративного управління і створять нову якість конкурентного середовища для українського бізнесу.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України переніс на 2016 рік масштабну приватизацію, оскільки уповноважені органи управління держмайном не передали всі активи в Фонд державного майна України (ФДМУ).

ФДМУ очікує виручити від приватизації в 2016 році близько 30 млрд грн за умови ухвалення парламентом необхідної законодавчої бази.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 828 | Додав: adminA | Теги: українські олігархіи, Абромавічус, процес приватизації, вилучення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]