Пт, 2024-04-19, 20:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:35
Авдіївка залишається найгарячішою точкою у зоні АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Противник не припиняє обстрілів, застосовуючи важке озброєння, минулої доби проросійські НЗФ 15 разів відкривали вогонь по українських підрозділах.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найгарячішою точкою на карті бойових дій залишається промзона на південній околиці Авдіївки. Там бойовики неодноразово обстрілювали опорні пункти ЗСУ зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

На Маріупольському напрямку бандформування декілька разів відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО в районі Новотроїцького. Застосовували при цьому великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем та зенітні установки.

На Луганщині противник обстріляв українських воїнів, які несуть службу неподалік населеного пункту Сизе, зі станкового протитанкового гранатомета.

19 травня ввечері на Донеччині знову вели розвідку ворожі БПЛА.

З початку доби 20 травня бойовики вже щонайменше тричі порушили режим тиші. Вони вели вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Авдіївки та Опитного з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

За даними штабу, за минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військових загинули, ще двох поранено. За даними розвідки, Росія за тиждень перекинула на Донбас 10 бойових броньованих машин, 12 самохідних артилерійських установок "Акація" та понад 100 тонн боєприпасів. Також Росія продовжує постачати озброєння, паливно-мастильні матеріали, техніку, а також найманців на окуповану територію.

При цьому в Генштабі заявляють, що на даний момент на сході України спостерігається активізація переміщення російських терористичних військ, але передумов до масштабного наступу немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1031 | Додав: adminA | Теги: найгарячіша точка, зона АТО, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]