Пт, 2024-03-29, 11:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:30
Бойовики гатять по Мар'їнці
Інші останні Надзвичайні новини

Загалом протягом минулої доби проросійські найманці 53 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, під мінометним вогнем противника опинилися позиції сил АТО в Зайцевому, Красногорівці та Пісках. Окрім того, в Красногорівці бойовики застосували зенітну установку.

З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог відкривав вогонь по українських укріпленнях у Троїцькому, Верхньоторецькому, Майорську, Новгородському, Луганському, Опитному та на шахті "Бутівка".

14 разів були обстріляні опорні пункти ЗСУ в районі Мар’їнки. Близько 22.00 з автоматичних гранатометів терористи відкрили вогонь по КПВВ "Мар’їнка".

На Маріупольському напрямку неспокійно було в районі Лебединського та Гранітного, де противник застосував гранатомети та стрілецьку зброю.

Як відомо, минулого тижня через постійні обстріли з боку бойовиків НЗФ ОРДО було закрито КПВВ "Зайцеве", пропускний пункт поблизу Мар’їнки залишився єдиним у Донецькій області.

На думку керівника української сторони СЦКК генерал-лейтенанта Андрія Тарана, бойовики обстрілюють КПВВ у Донецькій області, щоб змусити українську сторону закрити всі пункти пропуску, спричинивши гуманітарну катастрофу.

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу (11 лютого) один український військовослужбовець загинув, троє зазнали поранень, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник. Також Мотузяник поінформував, що за добу вчинено 50 випадків порушення режиму тиші з боку бойовиків - всі на донецькому і маріупольському напрямках.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, Мар'їнка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]