Пт, 2024-03-29, 13:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Петро Порошенко доручив підготувати спеціальне засідання Ради національної безпеки та оборони щодо реінтеграції Криму в Україну.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-02-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Команда "Українські отамани" готова до заключної домашньої матчевої зустрічі, яка відбудеться вже завтра, 27 лютого у Харкові.


 

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк стверджує, що фракція партії "Блок Петра Порошенка" не хоче запровадження реформ.


 

 

Працівники комунальних служб КМДА розібрали останній намет представників так званих "Революційних правих сил", який ті встановили на Майдані Незалежності в Києві.


 

У п'ятницю, 26 лютого, ВО "Свобода" поновлює всеукраїнську акцію з блокування проїзду російських вантажних автомобілів територією України, повідомив лідер політсили Олег Тягнибок.


 

 

Перша ракетка України Олександр Долгополов пробився до півфіналу турніру Асоціації тенісистів професіоналів (АТР) в Акапулько (Мексика) з призовим фондом 1,413 млн дол.


 

 

Харківська група PUR:PUR, яка стала відкриттям національного відбору України на "Євробачення-2016", представила кліп на свою пісню "We do change".


 

 

Учора, з 18 години, порушуючи існуючі домовленості, російські найманці 10 разів обстрілювали позиції військ ЗСУ з мінометів калібру 82 мм і 120 мм та зі стрілецької зброї.


 

Українця заарештували за те, що він протягом чотирьох років вдавав з себе студента вищої школи в Пенсільванії, США.


 

Українські альпіністи підняли національний прапор на вершині найвищого вулкана світу - Охос-дель-Саладо в Андах. Про це у Facebook повідомив один із учасників експедиції Олександр Оришко.