Пт, 2024-04-19, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк сподівається на зміцнення парламентської коаліції внаслідок перемовин з її колишніми членами.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кабінет міністрів України ухвалив постанову про запровадження правил етичної поведінки державних службовців. Про це у вівторок, 23 лютого, повідомляє прес-служба уряду.


 

"У Львові вранці 22 лютого сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції Toyota Prius та Peugeot. При цьому патрульні виїжджали з другорядної дороги на головну і не пропустили Peugeot.


 

Протягом 2015 року Україна експортувала майже 37 тис. тонн сухого молока, що на 25% більше, ніж у 2014 році. Таким чином, Україна посіла шосте місце серед світових експортерів.


 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) очікує в першому півріччі 2016 року пожвавлення економічної активності в країні та зростання валового внутрішнього продукту.


 

Українець Ілля Марченко успішно стартував на турнірі Асоціації тенісистів професіоналів (АТР) в Акапулько (Мексика) з призовим фондом 1,413 мільйона доларів.


 

22 лютого оприлюднено стенограму засідання РНБО від 28 лютого 2014 року, яке проходило під головуванням на той момент спікера ВРУ, в.о. президента Олександра Турчинова.


 

У парламентській фракції "Самопоміч" обговорювали на посаду нового голови уряду України три кандидатури, серед яких і нинішній керівник Одеської області Міхеїл Саакашвілі.


 

Голова фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Юлія Тимошенко заявила, що вважає злочином публікацію стенограми закритого засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) дворічної давнини щодо Криму.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє у Facebook.