Чт, 2024-04-18, 21:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Активісти Всеукраїнського об'єднання "Свобода" разом з представниками громадськості почали акцію з блокування руху російського вантажного транспорту по території України.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Национальные марши-протесты против российской агрессии в Украине состоятся 28 февраля в Италии, Франции, Греции, Испании и Португалии.


 

 

Українка Олена Костевич стала чемпіонкою Європи зі стрільби в дисципліні стрільба з пневматичного пістолета.


 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто з українських військових не загинув і не отримав поранень, заявив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Мораторій на перевірки бізнесу в Україні, запроваджений на пропозицію уряду у серпні 2014 року і продовжений наприкінці 2015 року на перше півріччя поточного року, може бути продовжений і далі ще "мінімум, на рік".


 

В данной статье попробуем рассмотреть основные категории спортивного питания. Однако вначале хотим напомнить, что приобрести его выгодно можно по выгодной цене в Интернете.


 

 

Антимонопольний комітет України порушив справу проти ПАТ КБ "Приватбанк". Про це йдеться в повідомленні прес-служби комітету.


 

Кабінет міністрів України в рамках реформи енергетичного сектору розробляє нову модель функціонування ринку електроенергії, основними принципами якої стане висока конкуренція, що дасть можливість залучати інвестиції, та легкість доступу до електромереж.


 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила про те, що тіла двох загиблих осіб витягли з-під завалу в будівлі з обваленими перекриттями в Києві по вулиці Богдана Хмельницького.


 

 

Бойовики накривають опорні пункти сил антитерористичної операції вогнем із заборонених мінометів. Про це прес-центр АТО повідомляє на своїй сторінці у Facebook.