Пт, 2024-04-19, 05:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявляє, що новий "Шовковий шлях" може бути і економічно, і за часом руху вантажів не гіршим за шлях через Росію.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Платіжний баланс України за підсумками 2015 року повернувся з дефіцитного в профіцитний стан, і позитивне сальдо становило 849 млн дол. США проти від`ємного сальдо в 13,3 млрд дол. США у 2014 році.


 

Комітет зі щорічної премії президента України "Українська книга року" визначив трьох претендентів на її здобуття. Як повідомили у прес-службі Держтелерадіо, на засіданні члени комітету розглянули 106 книжкових видань.


 

Причинами зниження курсу гривні, крім таких сезонних чинників, як падіння ділової активності в листопаді, а також виплати з казначейського рахунку, глава Національного банку України Валерія Гонтарєва назвала політичну нестабільність у країні.


 

Фракції парламентської коаліції "Батьківщина" і "Самопоміч" не мають наміру співпрацювати з урядом під головуванням Арсенія Яценюка, заявляє заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.


 

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про особливості виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил України у 2016 році згідно з дорученням президента


 

Кабинет министров Украины уйдет в отставку в полном составе в случае, если Верховная Рада Украины примет решение о его переформатировании, заявил премьер-министр Арсений Яценюк.


 

У Белграді (Сербія) 4 лютого відбувся перший для збірної України матч чемпіонату Європи з міні-футболу (футзалу), в якому команда Олександра Косенка зустрічалася зі збірною Угорщини.


 

 

4 лютого у ході наради керівників фракцій коаліції під головуванням голови ВР Володимира Гройсмана обговорювалися питання подальшої долі коаліції.


 

За минулу добу бойовики продовжували обстріл позицій українських військ з різних видів озброєння. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.