Чт, 2024-04-25, 18:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На превеликий жаль, сучасна медицина сьогодні потребує великого фінансування. Застаріле обладнання, недостача медикаментів в прийомних пунктах, відсутність належних курсів підвищення кваліфікації.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Українки здобули золоту та срібну нагороди на міжнародному турнірі з художньої гімнастики Miss Valentine в естонському місті Тарту.


 

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, понад 2000 пластунів зі всієї України приїхали до Львова, щоб взяти участь у мистецьких змаганнях, які триватимуть 13 – 14 лютого.


 

 

До міста Самбора, що на Львівщині, сьогодні, 14 лютого, здійснюють паломництво закохані пари з усієї України та іноземні туристи.


 

Голова Закарпатської адміністрації Геннадій Москаль просить уряд на позачерговому засіданні, щоб визначитися, що робити з транзитними російськими фурами, які продовжують рух територією України.


 

Президент України Петро Порошенко в рамках участі в роботі Мюнхенської конференції з безпеки провів зустріч з прем'єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі.


 

 

С 1 марта тариф на электроэнергию снова повысится в среднем на 25% и составит 57 копеек - 1,56 гривны за киловатт.


 

 

Государственный фонд гарантирования вкладов распродает имущество обанкротившихся банков, среди которого есть дешевые автомобили.


 

Президент Украины Петр Порошенко и Румынии Клаус Йоханнис договорились во время встречи в Мюнхене ускорить подготовку к подписанию двустороннего соглашения об отмене оплаты за национальные визы.


 

 

Глава Меджлиса крымскотатарского народа Рефат Чубаров заявил, что поддерживает активистов, которые начали блокаду российских фур на западных границах Украины.


 

 

В зоне проведения АТО российские боевики продолжают обстреливать опорные пункты Вооруженных Сил Украины.


 

 

С 1 апреля 2016 года потребитель будет получать 2 счета — отдельно за пользование сетями, и отдельно за потребленный газ.