Сб, 2024-04-20, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Главы центральных банков Германии и Франции в совместном заявлении потребовали реформировать еврозону, а также заявили о необходимости создать общеевропейское Министерство финансов.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-02-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Петро Порошенко відмовився коментувати екстрене засідання уряду, яке відбулося минулого четверга 4 лютого. Про це він сказав журналістам, вийшовши з наради детективів Національного антикорупційного бюро України.


 

 

Державний земельний кадастр готовий лише на 20%, тому наразі говорити про зняття мораторію на продаж землі передчасно.


 

 

Міжнародний валютний фонд вважає нову систему оподаткування в Україні складною і такою, що дає можливість по-різному тлумачити закон та обходити податкову службу.


 

За оперативними даними Міністерства охорони здоров'я України з початку епідемічного сезону в країні зареєстровано 246 лабораторно підтверджених летальних випадки від грипу та його ускладнень.


 

Премьер-министр Венгрии Виктор Орбан во время встречи с премьер-министром Польши Беатой Шидло 8 февраля предложил создать "новую линию обороны на болгарско-греческой и греческо-македонской границах".


 

11 лютого в прокат виходить збірка найкращих українських короткометражних стрічок останніх років, сюжет яких, так чи інакше, присвячено темі любові, повідомляє Cultprostir.


 

У лютому до Києва прибувають представники Федерального бюро розслідувань США, які будуть допомагати Національному антикорупційному бюро України у відстеженні грошових потоків.


 

Школи в Україні можуть переносити початок весняних та літніх канікул через карантин, але загальна тривалість відпочинку протягом навчального року має бути не меншою за 30 днів.


 

 

За минулу добу бойовики в зоні АТО 45 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, застосовуючи при цьому широкий спектр озброєння.