Чт, 2024-03-28, 19:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На Закарпатті чиновники Держгеокадастра, визнавши дерева об'єктами нерухомості, продали виділену учасникам антитерористичної операції землю. Про це на своєму сайті повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Мінфін РФ оцінив обов'язкові заходи нового антикризового плану дій в економіці країни в 600 мільярдів рублів. Про це заявив міністр фінансів Росії Антон Силуанов.


 

У Варшаві близько 2 тисяч осіб взяли участь в антимігрантській маніфестації "Проти ісламізації Європи". Її організували представники різних організацій правого спрямування.


 

Протягом минулої доби бойовики перекинули до Горлівки підрозділ зі складу окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК, на озброєнні яких 122-мм САУ "Гвоздика".


 

 

Завершився перший конкурс на рядових антикорупційних прокурорів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє член конкурсної комісії Дарина Каленюк.


 

 

У футбольного клубу "Дніпро" з'явився шанс на порятунок і потрапляння до єврокубків на наступний сезон.


 

 

У Києві патрульна поліція відкрила вогонь по автомобілю, що порушував правила дорожнього руху.


 

Уряд за поданням Міністерства молоді та спорту збільшив удвічі винагороди для переможців та призерів чемпіонатів світу та Європи. Відповідне рішення закріплено постановою.


 

Українська співачка Джамала, яка пройшла до півфіналу національного відбору на "Євробачення-2016", збирається брати участь з піснею "1944", присвяченою депортації кримських татар.


 

 

У будівлю представництва Меджлісу в Херсоні в ніч з 6 на 7 лютого близько 2:50 було кинуто вибуховий пристрій, імовірно гранату.