Пт, 2024-04-19, 06:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Сьогодні, 2 лютого, минає рік, як не стало відомого українського співака та артиста Андрія Кузьменка, або просто Кузьми Скрябіна.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Найкращою спортсменкою січня в Україні визнано олімпійську чемпіонку Пекіна-2008 та бронзову призерку Лондона-2012, багаторазову чемпіонку світу та Європи з фехтування на шаблях Ольгу Харлан.


 

На засіданні Комітету зі щорічної премії президента України "Українська книжка року" були розглянуті видання, подані на конкурс у 2015 році. Про це повідомляє Урядовий портал.


 

У вівторок, 2 лютого, відкриття сесії відбулося в присутності керівників центральних органів виконавчої влади, яких призначає парламент, голови Нацбанку України Валерії Гонтарєвої та інших.


 

В Україні з початку епідемічного сезону (з 28 вересня 2015 року до 1 лютого 2016 року) зареєстровано понад 3,2 млн хворих на грип та ГРВІ, зафіксовано 176 летальних випадків.


 

Служба безпеки України (СБУ) перевірила пасажирські поїзди Укрзалізниці, що курсують у міжнародному сполученні, на предмет наявності на складах спеціально обладнаних схованок для перевезення через кордон контрабандних товарів, у тому числі зброї.


 

 

Пріоритетом на 2016 рік стане відновлення економічного зростання. Про це йдеться у звіті Кабінету міністрів України, опублікованому на урядовому порталі.


 

Хавбек молодіжної збірної Бєларусі Микита Корзун, який виступав за мінське "Динамо", підписав контракт із ФК "Динамо" (Київ) і 2 лютого вирушить зі своєю новою командою на тренувальний збір до Іспанії.


 

Результатом проведення триденного вікіфлешмобу - марафону написання статей у Вікіпедії на честь її потрійної річниці, стало створення понад тисячі статей в українському розділі інтернет-енциклопедії.


 

Проросійські бандформування продовжують обстрілювати позиції Збройних Сил України. За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів лінії оборони з різних видів зброї.