Вт, 2024-04-23, 23:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявив з трибуни парламенту про вихід своєї фракції з коаліції "Європейська Україна".

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів у четвер, 18 лютого 2016 року, схвалити решту законопроектів, необхідних для безвізового режиму з Євросоюзом.


 

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман оголосив про вихід депутатської фракції "Батьківщина" з парламентської коаліції.

 


 

Український гурт The HARDKISS презентував свій новий кліп на конкурсну пісню, з якою виступить у фіналі Національного відбору на конкурс "Євробачення 2016".


 

Фракція "Самопоміч" заявляє про вихід з парламентської коаліції. Про це рішення партії лідер фракції Олег Березюк заявив сьогодні, 18 лютого, після надзвичайного засідання політсили.


 

 

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський виплатив частину боргів по зарплаті гравцям клубу. Про це повідомляє канал "Футбол 1".


 

 

Державний музей авіації в Жулянах увійшов до рейтингу 14 найкращих музеїв літаків світу за версією CNN.


 

Верховна Рада вимагає від Російської Федерації негайно припинити окупацію Автономної Республіки Крим і Севастополя, окремих районів Донецької та Луганської областей.


 

 

Одна із найсильніших українських футбольних команд, донецький "Шахтар", вже сьогодні розпочне похід за європейським трофеєм.


 

Бойовики за минулу добу 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, переважна більшість цих обстрілів мала прицільний характер. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.