Чт, 2024-04-25, 00:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Контролируемая государством литовская компания импорта газа Lietuvos doves tiekimas (LDT) заключила первый контракт на закупку газа у норвежской компании Statoil.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-02-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Берлін домагатиметься, щоб північноафриканські країни приймали назад своїх громадян, депортованих із ФРН за спрощеною процедурою.


 

У Польщі готуються прийняти біженців. Перша сотня мігрантів із Близького Сходу та Північної Африки, які наразі перебувають у Греції та Італії, прибуде літаком у березні.
 


 

Кабинет министров Украины обещает проиндексировать зарплаты и пенсии в Украине в мае текущего года, как и запланировано в государственном бюджете на текущий год.


 

Бразильский полузащитник донецкого "Шахтера" Фред дисквалифицирован Международной федерацией футбольных ассоциаций (ФИФА) на все турниры за применение допинга.


 

 

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає IT-сектор і сферу залучення знань та інтелектуальних можливостей громадян основою перетворень в Україні та світі.


 

Український посол в Саудівській Аравії Вадим Вахрушев провів зустрічі з 25 підприємцями країни, в ході яких були обговорені перспективи вкладень в український туризм, сільське господарство і промисловість.


 

 

У Кенморі (Канада) завершилася жіноча спринтерська гонка етапу Кубка світу з біатлону в якій перемогу здобула українка Олена Підгрушна, повідомляє офіційний сайт змагань.


 

 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус має намір надати детективам Антикорупційного бюро докази зловживання в держкомпаніях і тиску, який на нього чинився.


 

За минулу добу, 5 лютого, проросійські бойовики 84 рази порушували режим так званої тиші, обстрілюючи позиції українських військ на Донецькому і Маріупольському напрямах.