Вт, 2024-04-16, 20:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Уповноважений президента у справах Криму Мустафа Джемілєв прогнозує завершення процесу створення кримськотатарського батальйону в березні.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-02-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Підривання мікроавтобуса біля контрольного пункту в'їзду/виїзду у Мар’їнці - це спроба незаконних збройних формувань спровокувати гуманітарну катастрофу в окремих районах Донецької області.


 

 

От качества перевода напрямую зависит правильное понимание вопроса и решение задач, для которых он выполняется.


 

У всіх великих містах України патрульна поліція розпочне роботу до кінця року. Про це сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання у Києві спільної колегії МВС та Міністерства юстиції.


 

Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація".


 

Океанський риболовецький флот України в 2015 році вперше з 1997 року приніс прибуток, який становив 19 млн грн (понад 700 тис. дол.), із яких 9,5 млн грн становитимуть дивіденди державі.


 

Голова Благодійного Фонду Порошенка, дружина президента України Марина Порошенко запросила дітей з особливими потребами та їхні родини на відкриття третього освітнього проекту "Арсенал ідей".


 

Під Мар'їнкою, не доїжджаючи до українського блокпоста, на міні підірвався мікроавтобус, поки що відомо про 3 загиблих. Про це  розповів речник прес-центру АТО Андрій Задубінний, зазначивши, що це наразі попередня інформація.


 

Касьянов написал заявление на нападавших в ОВД "Китай-город" о привлечении их к ответственности за угрозы жизни и безопасности. По словам его сторонников, это были люди кавказской внешности, говорившие на чеченском языке.


 

Політична криза в Україні становить загрозу економічному зростанню в 2016 році, заявила глава Нацбанку України Валерія Гонтарева на зустрічі з керівниками 40 найбільших банків країни у вівторок.


 

Протягом минулої доби терористи 45 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗСУ, застосовуючи міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.