Чт, 2024-04-25, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Дві представниці України киянки Дарина Снігур та Марта Костюк посідають 1-2-е місця у рейтингу юніорок Міжнародної федерації тенісу (ITF) у віковій категорії до 14-ти років.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Студенти Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого зняли ігровий короткометражний фільм про дитинство лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.


 

Голосіївський райсуд Києва призначив колегію із трьох суддів для розгляду обвинувального акту відносно "двох діаманатових прокурорів": Володимира Шапакіна й Олександра Корнійця.


 

 

Київське "Динамо" у середу, 24 лютого, зіграє перший поєдинок 1/8 фіналу футбольної Ліги чемпіонів з англійським клубом "Манчестер Сіті".


 

 

23 лютого дружина президента Марина Порошенко зустрілася з хворим на ДЦП таксистом Романом Кисляком, якого кілька тижнів тому вигнали зі львівського ресторану.


 

 

Обсяг залучених з початку інвестування прямих іноземних інвестицій в економіку України на 31 грудня 2015 року становив 43,371 млрд доларів.


 

 

До спецпроекту "Енциклопедія Майдану" увійшли шість фільмів: "Мир", "Хоттабич і його команда", "Очищення", "Євромайдан SOS", "Канцелярська сотня" та "Мова".


 

Україна - єдина країна у світі, яка здатна подвоїти аграрне виробництво, довести його до 100 млн тонн і, як результат, наростити агроекспорт, зазначив міністр аграрної політики України Олексій Павленко.


 

 

"Політична погода в Україні нагадує бурю", - заявив міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр на прес-конференції в Києві за підсумками зустрічей.


 

 

Українські військові через постійні обстріли терористів змушені були зайняти промислову зону біля Авдіївки Донецької області.