Пт, 2024-04-19, 13:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:27
Бойовики порушили перемир'я поблизу Пісків. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Двоє українських військовослужбовців зазнали поранень за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це на традиційному брифінгу у понеділок повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Бойовики порушили режим припинення вогню в ніч з 24 на 25 жовтня в районі села Піски. Ворог застосував стрілецьку зброю, гранатомети, зенітні установки та великокаліберні кулемети. За уточненими даними, внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовця отримали поранення", - сказав Лисенко.

Напередодні повідомлялося, що день в зоні проведення АТО пройшов без обстрілів, військові, які зареєстровані неподалік місць несення служби, змогли проголосувати на місцевих виборах.

При цьому спікер Адміністрації президента України з питань антитерористичної операції полковник Олександр Мотузяник заявив, що вночі проти 25 жовтня, починаючи з 02.30, бойовики застосували стрілецьку зброю, гранатомети і зенітні установки проти сил АТО в районі селища Піски.

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомляв, що російсько-терористичні війська не припиняють вести активну розвідку бойових порядків сил АТО, у тому числі за допомогою диверсійно-розвідувальних груп.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: бойовики порушили перемир'я, Піски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]