Сб, 2024-04-20, 14:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Бойовики порушують режим "тиші" з настанням сутінок. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

3-го травня з настанням сутінок проросійські озброєні банди знову активізувались, всього бойовики 6 разів порушили режим тиші.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

В районі Зайцевого, Луганського та Авдіївки, що на Донецькому напрямку, бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем. Українські позиції неподалік Авдіївки, окрім того, були обстріляні з озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по українських захисниках неподалік Гнутового. Там же зафіксовано "роботу" ворожого снайпера.

Всього впродовж минулої доби проросійські НЗФ 6 разів порушили домовленості про повне припинення вогню. Також двічі у повітряному просторі Донбасу вели аеророзвідку БПЛА противника.

Неспокійно було і на початку цієї доби. Зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Новотроїцького та Луганського.

Спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували в окупованому Луганську сім танків Т-72, повідомила прес-служба місії.

Згідно з інформацією, СММ відзначає порушення відповідних ліній відведення важкої зброї з боку бойовиків.

У Луганську було зафіксовано сім реактивних систем залпового вогню - РСЗВ; БМ-21 "Град", 122 мм, а також сім самохідних гаубиць - 2С1 "Гвоздика", 122 мм, десять буксирувальних гаубиць - п'ять 2A65 "Мста-Б", 152 мм, п'ять Д-30 "Жаба", 122 мм.

Спостерігачі бачили сім тягачів - МТ-ЛБ, до яких причепом були закріплені зенітно-ракетні комплекси - 9К35 "Стріла-10", 120 мм.

"1 травня - сім БТР-80 і сім бойових машин піхоти БМП-2", - додали в прес-службі.

Раніше прес-центр штабу АТО зазначав, що на Великодні свята противник загалом дотримувався режиму "тиші". При цьому один український військовий зазнав поранення за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї.

2 травня ситуація в зоні проведення АТО залишалася стабільною. Однак з початку доби бойовики проросійських бандформувань вже двічі порушили режим повної тиші.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: бойовики, режим Тиші, настання сутінок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]