Пт, 2024-03-29, 17:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
"Челсі" "Динамо" приймає. Російських фанатів Абрамовича перевірять на екстремізм
Інші останні Спортивні новини

Футболісти київського "Динамо" сьогодні, 20 жовтня, проведуть третій матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на столичному НСК "Олімпійський" зустрінуться із чемпіоном Англії лондонським "Челсі". Початок матчу о 21.45.

Команди до цього в єврокубках не зустрічалися. У нинішньому розіграші "Динамо" стартувало з домашньої нічиєї з португальським "Порту" (2:2), вигравши потім в гостях у ізраїльського "Маккабі" із Тель-Авіва (2:0), передає Укрінформ.

"Челсі" у свою чергу розпочав виступ з перемоги над "Маккабі" (4:0) на рідному "Стемфорд Брідж", після чого на виїзді поступився "Порту" (1:2).

Напередодні матчу головний тренер "біло-синіх" Сергій Ребров запевнив, що його тренерський штаб зробив усе, щоб гравці вийшли із психологічної ями після домашньої поразки від "Шахтаря" у чемпіонаті України.

"Ми розібрали наші помилки, і я сподіваюся, що ви побачите зовсім іншу команду. Дуже добре, що у нас немає багато часу, щоб думати про минулі невдачі. Треба відразу перемикатися на інший важливий матч, а вже більш серйозного подразника, ніж "Челсі", і уявити складно. У "Челсі" дуже багато сильних якостей, але є й проблеми. Сподіваюся, нам вдасться ними скористатися. Також сподіваюся, що за підтримки уболівальників наші гравці відчують усю відповідальність, яка лежить на них", - підкреслив наставник киян.

Його візаві Жозе Моурінью назвав невдалим початок сезону для його команди, тому відтепер "сині" грають тільки на результат.

"Головне для мене зараз - поміняти результати. Нам потрібні перемоги і в прем'єр-лізі, і в Лізі чемпіонів. Нам потрібні очки тут, щоб виходити в наступну стадію. Так, ми невдало розпочали сезон, програли занадто багато матчів. Але я сподіваюся, що наші результати і гра покращаться. Ми не думаємо про те, скільки нам залишилося до вершини. Ми просто хочемо виграти наступний поєдинок. З приводу "Динамо" можу сказати, що володію про команду достатньою інформацією, так як переглянув всі останні матчі суперника", - заявив головний тренер "Челсі".

Поєдинок "Динамо" - "Челсі" обслуговуватимуть арбітри зі Словенії на чолі з Даміром Скоміною. Функції делегата УЄФА покладені на Кріса Беллона (Бельгія), суддівський спостерігач - Володимир Антонов (Молдова).

В іншому матчі групи G "Маккабі" в Хайфі зустрінеться із "Порту".

Турнірне становище: "Динамо" - 4 очки, "Порту" - 4, "Челсі" - 3, "Маккабі" - 0.

У квартеті Е Ліги чемпіонів у вівторок також зійдуться БАТЕ (Білорусь) - "Барселона" (Іспанія), "Байєр" (Німеччина) - "Рома" (Італія); у групі F - "Арсенал" (Англія) - "Баварія" (Німеччина), "Динамо" (Загреб, Хорватія) - "Олімпіакос" (Греція); у групі Н - "Зеніт" (Росія) - "Ліон" (Франція), "Валенсія" (Іспанія) - "Гент" (Бельгія).

Російських фанатів "Челсі" перевірять на екстремізм на кордоні з Україною

Державна прикордонна служба (ДПС) України проведе спецперевірку російських футбольних фанатів, які прибудуть у вівторок, 20 жовтня, в Київ на матч "Динамо" (Україна) – "Челсі" (Англія) в рамках третього туру Ліги чемпіонів. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар ДПС Олег Слободян, передає НБН.

"За інформацією Держприкордонслужби, приїхати в Україну, вболівати за англійський клуб, збираються кілька сотень фанатів з Росії. Виходячи з аналізу ризиків, всі вони будуть проходити прикордонний контроль другої лінії з метою виявлення екстремістськи налаштованих осіб, а також тих, хто може представляти загрозу безпеки громадян України", – заявив Слободян.

Він пояснив, що з ними будуть проведені додаткові співбесіди, також буде перевірятися база даних щодо причетності до протиправної діяльності та мети візиту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: екстремізм, фанати Абрамовича, динамо, Челсі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]