Вт, 2024-04-23, 21:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:01
Дискваліфікували на три матчі Кучера та Ярмоленка
Інші останні Спортивні новини

Захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер, який брав участь у бійці з футболістами "Динамо" наприкінці гри 24-го туру чемпіонату України, дискваліфікований на три матчі і заплатить 50 тис грн штрафу.

Таке рішення на своєму засіданні ухвалив Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ, повідомляє "Террикон".

"Таким чином, Кучер пропустить матчі "Шахтаря" у чемпіонаті країни проти "Карпат" і "Зорі", а також кубковий поєдинок з "Олександрією", - інформує видання.

Окрім того, аналогічне покарання дістав і вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко, але його дискваліфікація почнеться з 26-го туру чемпіонату (25-й тур динамівці пропускають). Ще два поєдинки форвард не зіграє наступного сезону незалежно від того, в якому клубі він його розпочне. Також Ярмоленко має сплатити грошовий штраф, інформує Footballua.tv.

Таким чином гравець збірної України покараний за інцидент у матчі "Шахтар" - "Динамо" (3:0). Тоді футболіст вдарив Тараса Степаненка після того, як гравець "Шахтаря" побіг радіти голу до трибуни з ультрас "Динамо" і поцілував перед ними емблему "гірників".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 937 | Додав: adminA | Теги: три матчі, Ярмоленка, дискваліфікація, КУЧЕР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]