Вт, 2024-04-23, 19:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:50
Джамала пройшла до фіналу "Євробачення". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

У столиці Швеції Стокгольмі 12 травня відбувся другий півфінал Євробачення, за результатами якого ще 10 країн отримали путівки до фіналу пісенного конкурсу. За підсумками голосування глядачів, до фіналу міжнародного пісенного конкурсу пройшли: Латвія, Грузія, Болгарія, Австралія, Україна, Сербія, Польща, Ізраїль, Литва, Бельгія.

Представниця України, кримськотатарська співачка Джамала виконала пісню "1944", присвячену депортації кримських татар.

"Ми пройшли у фінал! Спасибі вам за підтримку! Спасибі всім, хто голосував за мене!" - написала Джамала в Facebook.

Фінал конкурсу, в ході якого визначиться переможець Міжнародного пісенного конкурсу, відбудеться цієї суботи, 14 травня.

Таким чином, за підсумками двох півфіналів, у фіналі конкурсу виступлять представники таких країн: Азербайджан, Росія, Нідерланди, Угорщина, Хорватія, Австрія, Вірменія, Чехія, Кіпр, Мальта, Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Швеція, Латвія, Грузія, Болгарія, Австралія, Україна, Сербія, Польща, Ізраїль, Литва, Бельгія. Загалом у конкурсі беруть участь 42 країни: 18 - у першому півфіналі, та ще 18 – у другому. Із них по 10 вже пройшли до фіналу. Також, до фіналу автоматично потрапляють представники 6 країн-засновників конкурсу: Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція; а також країна, яка приймає цього року конкурс – Швеція. Всього у фіналі виступлять 26 конкурсантів.

Зазначимо, Джамала перебуває у колі основних претендентів на перемогу.

Так, за котируваннями букмекерів, до півфіналів Джамала перебувала на другому місці серед потенційних переможців конкурсу, але після виступу опустилася на четверте. Найбільше шансів на перемогу, вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Далі йдуть Демі Ім з Австралії, Амір Хаддад із Франції і Франс зі Швеції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: фінал Євробачення, Джамала | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]