Чт, 2024-03-28, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Керівнику податкової міліції Гройсман доручив відкликати всіх "податкових білок" з областей
Інші останні Економічні новини

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив заступнику ДФС та керівнику податкової міліції Сергію Білану відкликати всіх "податкових білок" з областей. Про це він заявив під час виступу на "Годині уряду" у Верховній Раді, передає Економічна правда.

"Даю доручення керівнику податкової міліції Білану - відкликати всіх своїх податкових "білочок" на базу дислокації", - сказав Гройсман.

За словами Гройсмана, це схема на якій паразитують і заробляють сотні мільйонів доларів. Крім того, він закликав усіх, хто зловживає з експортом горіхів, припинити свою діяльність.

Також Гройсман нагадав, що 11 травня на засіданні Уряду він доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі та іншим профільним відомствам надати для розгляду на наступному засіданні уряду постанову, в якому буде запропоновано комплекс заходів щодо усунення на українських митницях зловживань з експортом горіхів.

Як повідомлялося, ДФС передала до Мінфіну проект закону "Про внесення змін до Податкового кодексу (щодо оподаткування деяких операцій з продуктами рослинного походження).

ДФС пропонує зміни до Податкового кодексу щодо ліквідації "схем з горіхами". Найчастіше такі схеми застосовуються за операціями з продуктами рослинного походження - горіхи, гриби і ягоди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 травня парламентський комітет з питань податкової та митної політики хоче рекомендувати Кабміну провести службове розслідування діяльності глави ДФС Романа Насірова та його першого заступника Сергія Білана. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 734 | Додав: adminA | Теги: області, Гройсман, керівник податкової міліції, податкові білки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]