Пт, 2024-04-26, 13:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:48
Київ гідно зустріне "Євробачення-2017" - Кличко пообіцяв
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Столиця України гідно підготується, щоб провести пісенний конкурс "Євробачення-2017" на найвищому рівні. Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам, повідомляє прес-служба КМДА.

"Я неймовірно гордий за Україну і вдячний Джамалі за цю перемогу, яка сьогодні для нас усіх так важлива. Київ вдруге прийматиме Євробачення, і ми зробимо все, щоб здійснити необхідну підготовку і провести конкурс на найвищому рівні. Ми вже починаємо готуватися", - сказав він.

За словами Кличка, міська влада повинна сфокусуватися на забезпеченні гідного рівня інфраструктури, розміщенні учасників і гостей конкурсу, безпеки в столиці.

Одним з можливих майданчиків для проведення пісенного конкурсу міський голова назвав Національний спортивний комплекс "Олімпійський".

Як повідомлялося, Джамала здобула перемогу на Євробаченні-2016, який відбувся в Стокгольмі. Вона виступила з піснею "1944", в якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу.

За результатами голосування національних журі країн-учасниць і SMS-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. До п'ятірки лідерів також увійшли Австралія, Росія, Болгарія і Швеція.

Наступний конкурс "Євробачення-2017" буде приймати в себе Україна.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: Євробачення-2017, кличко, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]