Сб, 2024-04-20, 07:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Луценко за час роботи головою МВС став "Лицарем закону", отримавши 35 нагород
Інші останні Політичні новини

Під час двох термінів перебування на посаді міністра внутрішніх справ новообраний генпрокурор Юрій Луценко був удостоєний 35 нагород. Про це свідчить копія його трудової книжки, яка була роздана депутатам перед голосуванням за призначення Луценка в ГПУ, пише "Українська правда".

Згідно з записами, нагороди вручалися Луценкові саме у час його роботи міністром. Першу з них – пістолет Форт – він отримав 17 березня 2005 року, тобто менш ніж через півтора місяця після першого призначення в МВС. Ще через три місяці він отримав відзнаку "За заслуги в боротьбі з економічною злочинністю" I ступеня", а у серпні він став "Лицарем закону".

У вересні 2005 року МВС Росії видало йому медаль "За боевое содружество".

Загалом Луценко отримав багато нагород на кшталт "За заслуги", "За особливі заслуги", "За доблесть і відвагу у службі", "За звитягу", "За безпеку народу", "За зміцнення обороноздатності" тощо.

Останню нагороду – "Відзнака МВС "За професіоналізм в управлінні" І ступеня" – Луценко отримав вже за часів Віктора Януковича 2 березня 2010 року, тобто більш ніж через місяць після звільнення його з посади міністра.

Нагадаємо, 12 травня після тривалих дискусій Верховна Рада дала згоду на призначення Юрія Луценка генеральним прокурором України. Президент Петро Порошенко одразу у сесійній залі під вигуки "ганьба" підписав указ про його призначення.

Для того щоб Луценко без юридичної освіти міг очолити ГПУ, парламент і президент в прискореному режимі змінили закон про прокуратуру.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: робота головою МВС, Луценко, 35 нагород, Лицар закону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]