Чт, 2024-04-18, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Міжнародний антитерористичний суд пропонують створити Іспанія і Румунія
Інші останні Новини світу

 Іспанія звернулася до ООН із пропозицією створити міжнародний кримінальний суд у справах тероризму. Про це 30 вересня заявив у Нью-Йорку міністр закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Гарсія Маргалла, повідомляє Укрінформ.

"Іспанія і Румунія ухвалили рішення запропонувати створити міжнародний кримінальний суд по боротьбі з тероризмом. Ми вважаємо, що ООН повинна розглянути цю пропозицію", - сказав Хосе Маргалла.

За його словами, в компетенцію суду мають входити передусім випадки міжнародного тероризму.

"Це буде судовий механізм по боротьбі зі злочинами міжнародних терористів. Застосовуючи інструменти міжнародного права, він буде доповнювати дії суду в Гаазі і брати на себе справи, коли та чи інша держава не зможе цього зробити", - підкреслив міністр закордонних справ Іспанії.

Раніше стало відомо, що Україна, Австралія, Малайзія, Бельгія і Нідерланди можуть заснувати власний трибунал щодо катастрофи Boeing на Донбасі, після того як Росія заблокувала його створення в ООН.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 837 | Додав: admin | Теги: Міжнародний, антитерористичний, Румунія, іспанія, Суд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]