Сб, 2024-04-20, 03:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:25
На Київщині в Ірпені та Білій Церкві виявили арсенали зі зброєю
Інші останні Кримінальні новини

Правоохоронці викрили арсенал зброї та боєприпасів у містах Ірпінь та Біла Церква Київської області. Тривають першочергові слідчі дії, про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

Як зазначається, працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області та співробітниками Служби безпеки України у м. Києві та Київській області під час проведення обшуків у приміщеннях в м. Ірпінь та м. Біла Церква вилучено чималий арсенал зброї.

"У рамках кримінального провадження, правоохоронцями вилучено більш як 20 одиниць вогнепальної зброї та велику кількість боєприпасів до неї, бойові гранати - РГД-5 та Ф-1, грошові кошти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесені до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Нагадаємо, в Україні з 1 по 31 жовтня 2015 року проходить місяць добровільної здачі зброї. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 849 | Додав: adminA | Теги: Київщина, зброя, арсенали, Ірпінь, Біла Церква | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]