Чт, 2024-04-25, 23:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:59
На Луганському напрямку - зразкова тиша. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Один український військовий дістав поранень за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції в результаті обстрілу зі стрілецької зброї, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув. Один військовослужбовець був поранений на Донецькому напрямку", - сказав він на брифінгу у вівторок у Києві.

За даними Лисенка, військовий дістав поранень у результаті прицільного обстрілу зі стрілецької зброї позицій сил АТО поблизу Світлодарського водосховища.

Спікер АП констатував, що напередодні спостерігався певний спад бойової активності бойовиків порівняно з попередніми тижнями, однак противник продовжує прицільно обстрілювати українські позиції.

На Луганському напрямку режим припинення вогню зберігався повною мірою, наголосив Лисенко.

На Донецькому напрямку ситуація склалася дещо складніша, ніж позавчора. Зокрема, неспокійно було на захід від Донецького аеропорту, де поблизу села Невельське по українських позиціях ворог випустив 20 мін з 120-мм міномета. Ще одна провокація з боку бойовиків зафіксована на північних околицях Горлівки.

Що стосується Маріупольського напрямку, то там НЗФ обстріляли з РПГ сили АТО поблизу Мар'їнки.

Зазначимо, 2 травня ситуація в зоні проведення АТО залишалася стабільною. Однак з початку доби бойовики проросійських бандформувань двічі порушили режим повної тиші.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: Луганський напрямок, зразкова тиша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]