Пт, 2024-03-29, 15:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
Не "ховати" хабарі в паспорти прикордонники просять українців
Інші останні Кримінальні новини

За минулу добу співробітники Держприкордонслужби припинили на державному кордоні та в зоні проведення АТО чотири спроби надання неправомірної вигоди. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Держприкордонслужби.

На контрольному посту "Майорськ" прикордонники зупинили громадянина України, який, прямуючи на виїзд до неконтрольованої території, запропонував грошову винагороду в розмірі 500 гривень. За даним фактом прикордонники поінформували співробітників Національної поліції.

На контрольному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве" прикордонний наряд зупинив громадянина Грузії, який прямував з непідконтрольної території. Під час перевірки документів чоловік запропонував хабар за безперешкодний пропуск.

Ще двом спробам надання неправомірної вигоди запобігли прикордонники Сумського і Могилів-Подільського загонів. Прямуючи до Росії через пункт пропуску "Бачівськ", українець запропонував прикордонному наряду тисячу російських рублів. Також хабар у розмірі 20 євро і 300 гривень намагався дати громадянин Молдови, який прямував через пункт пропуску "Могилів-Подільський-авто". За даними фактами прикордонники поінформували співробітників Нацполіціі.

"Державна прикордонна служба звертається до громадян, які перетинають державний кордон, не вкладати сторонні речі в паспортні документи і не намагатися в будь-якій формі, в тому числі шляхом пропозиції грошей, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками", - зазначили в прес-службі.

Раніше на Закарпатті прикордонника піймали на хабарі в понад 10 тисяч доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: українці, паспорти, хабарі, прикордонники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]