Чт, 2024-03-28, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:35
Не продавати свій голос корумпованим політикам закликає Яценюк
Інші останні Політичні новини

Чесні та прозорі вибори - це коли "ніхто не бере гроші за свій голос", заявив глава українського уряду Арсеній Яценюк у відеоролику "10 хвилин з прем'єр-міністром" 18 жовтня.

Він підкреслив важливість проведення чесних і прозорих місцевих виборів, "так само, як чесно і прозоро провели вибори президента України і вибори Верховної Ради".

За словами Яценюка, чесні та прозорі вибори - "це тоді, коли ніхто не бере гроші за свій голос і не продає майбутнє країни за кілька сотень гривень".

"Всі говорять про боротьбу з корупцією. Давайте боротися з нею, і починаємо кожен з себе. Не продавайте голос корумпованим політикам - і таким чином робіть свій внесок у боротьбу з політичною корупцією в країні", - закликав прем'єр.

При цьому Яценюк нагадав, що новий закон про місцеві вибори передбачає можливість відкликання депутата місцевої ради, який не справляється зі своїми обов'язками.

Відзначимо, канцлер Німеччини Ангела Меркель відзначила велику мужність українського уряду у відновленні економіки. Вона підкреслила, що Німеччина готова допомогти за рахунок власних промислових ресурсів і підприємств, готових інвестувати у випадку, якщо правові рамкові умови будуть виконані.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: свій голос, продаж, Яценюк, корумповані політики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]