Вт, 2024-03-19, 07:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:56
Єврокомісара з питань торгівлі бельгійська податкова звинуватила у шахрайстві
Інші останні Новини Європейського Союзу

Спеціальна податкова інспекція Бельгії звинувачує нинішнього комісара ЄС з питань торгівлі Карла де Гухат у шахрайстві, яке полягає в тому, що він не задекларував 1,2 млн євро прибутків від продажу цінних паперів у 2005 році.

Про це повідомляє сьогодні бельгійське агентство Belga з посиланням на фламандську газету De Tijd, пише УНІАН.

Згідно з повідомленням, де Гухт та його дружина стали об’єктом розслідування, однак пояснення нинішнього комісара не переконали податкову інспекцію.

Згідно з висновками податкової, де Гухт не задекларував у 2005 році 1,2 млн євро прибутку від продажу акцій бельгійської страхової групи Vista британській компанії Hill & Smith.

Адвокат нинішнього комісара ЄС Віктор Дожіне намагався переконати податкову в тому, що такий прибуток не потрібно декларувати, і назвав "скандальним" той факт, що податкова вжила слово "шахрайство" стосовно його клієнта.

Нагадаємо, що на початку року президент Німеччини Крістіан Вульф пішов у відставку. Цей крок з боку Вульфа став наслідком цілої низки скандалів. Його звинувачували, зокрема, в тому, що він, перебуваючи на посаді прем'єр-міністра федеральної землі Нижня Саксонія, взяв у дружини знайомого підприємця на пільгових умовах великий кредит на купівлю будинку.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 983 | Додав: nowyny | Теги: Карла де Гухат, шахрайство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]