Чт, 2024-04-18, 19:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 167 168 169 170 171 ... 177 178 »


Україна має намір прискорити переговори з ЄС, щоб поточного року експерти ЄС змогли розпочати інспекцію українських молокопереробних підприємств.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-04-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Європейський Союз здійснить правову оцінку можливостей часткового застосування деяких положень Угоди про асоціацію з Україною до ратифікації документа в цілому, повідомив глава представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра.


Сьогоднішнє парафування Угоди про асоціацію Україна-ЄС є лише першим етапом процесу, а другий етап парафування відбудеться після того, як Угода з глибокої та всеохопної зони вільної торгівлі, що є невід'ємною частиною Угоди про асоціацію, буде готова в повному обсязі. Для цього знадобиться ще близько двох місяців.



Доробка СА, згідно з документом, повинна бути завершена до кінця літа, після чого "відбудеться фактичне парафування тексту, що регламентує глибоку та всебічну зону вільної торгівлі (ЗВТ)".




Залевський  звернув увагу на той факт, що на сьогодні більшість українців виступають за приєднання до Євросоюзу, і висловив переконання у тому, що уряду в будь-якому випадку не вдасться проводити іншу політику тривалий час.





Співдоповідачі Парламентської Асамблеї Ради Європи по Україні Майліс Репс та Марієтта Де Пурбе-Лінден планують відвідати Україну 27-29 березня.


Україна в повному обсязі виконала взяті на себе зобов'язання, забезпечивши в четвер вивіз до Російської Федерації за сприяння США і МАГАТЕ останньої партії високозбагачених ядерних матеріалів з Харківського фізико-технічного інституту.



Українська сторона направила до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) усі акти відмов від медичних оглядів і лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка перебуває в Качанівській виправній колонії.



Україні вигідне поліпшення відносин між Європейським Союзом і Росією. Таку думку Інституту Горшеніна висловив депутат, член Комітету з питань закордонних справ Європарламенту Адріан Северин, коментуючи парафування Угоди про асоціацію України з ЄС, заплановане на 30 березня.




Після всього того, що відбувається, вибори - це останній тест для України. Одні кажуть: аж до введення санкцій, інші говорять так: ні, жодних санкцій не буде, ми просто забудемо про Україну, що така існує. Живіть собі, як хочете.


Якщо це рішення є, його треба отримати подивитись, що в ньому зафіксовано, які є можливості в Україні для лікування, чи на місці чи в установах медичних міста Харкова чи інших міст, надати медичну допомогу і припинити розмови", - уточнив Литвин.


За весь період, від надходження першої заяви і до 31 грудня 2010 року, до Європейського суду надійшло 30 тис 738 заяв проти України. У 2010 року з-поміж 109 справ, розглянутих Європейським судом з прав людини за заявами громадян України, лише в одній не було знайдено порушень.



Твердження, зроблені паном Ківаловим в українській пресі, є грубим викривленням того, що я насправді сказав. А саме: звертаючись до Комітету з юридичних справ та прав людини Парламентської Асамблеї Ради Європи 11 [12] березня 2012 року, я послався на звіти GRECO.



Угоду про асоціацію Україна-ЄС буде парафовано протягом березня, а її підписання - "десь восени, якщо ситуація в Україні зміниться". Проте в ЄС підкреслювали, що вимоги ЄС до України - зокрема, відмовитися від практики виборчого правосуддя - все одно залишаються чинними.




12 березня оприлюднено звіт Європейського комітету Ради Європи щодо запобігання тортурам і жорстокому поводженню, присвячений дотриманню прав ув'язнених в київському і харківському слідчих ізоляторах.