Пт, 2024-03-29, 11:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:11
"Океан Ельзи" виклав до Мережі новий альбом. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

  Сьогодні 19 травня відбувся цифровий реліз дев'ятого студійного альбому гурту "Океан Ельзи" "Без меж". Як повідомляється на сторінці групи на Facebook, реліз альбому на дисках відбудеться 28 травня.

До нового альбому "Океану Ельзи" увійшло 11 композицій, чотири з яких вже відомі слухачам, оскільки протягом року виходили синглами: "Не твоя війна", "Життя починається знов", "Мить", "Не йди". Група зазначає, що вперше за всю історію існування зняла відео на пісні з нового альбому до його офіційного релізу.

Робота над новим альбомом йшла майже півтора року. Як заявив Святослав Вакарчук, "альбом "Без меж" можна назвати еклектичним як з музичного погляду, так і з ліричного, текстового. До нього увійшли романтичні композиції, що мають за основу любовну лірику, та кілька пісень, що мають соціальний підтекст".

17 травня "Океан Ельзи" дав безкоштовний концерт для жителів Маріуполя, який став першим у "світовому турне" гурту. Концерт зібрав 30 тисяч шанувальників групи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 776 | Додав: adminA | Теги: мережа, Океан Ельзи, новий альбом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]