Сб, 2024-04-20, 00:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:21
Отримав "золото" та "бронзу" чемпіонату України юний шахіст із Краматорська
Інші останні Спортивні новини

Юний шахіст із міста Краматорська Донецької області Семен Митусов завоював у м.Буча Київської області золоту та бронзові медалі на чемпіонаті України з шахів серед дітей до 12 років, і тепер представлятиме Україну в юнацьких чемпіонатах Європи та світу.

Про це в понеділок 30 травня повідомили в Управлінні з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

"Виступаючи у фіналі чемпіонату України з класичних шахів серед юнаків до 12 років, який проходив із 17 по 27 травня у м.Буча, Семен набрав 8 очок із 11 можливих. Цей результат був більшим на очко, ніж у найближчих переслідувачів, і дав змогу спортсменові впевнено посісти перше місце", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, юний шахіст також став бронзовим призером чемпіонату України з бліцу, набравши 8,5 очка з 11 можливих.

За підсумками травневих шахових виступів Митусов отримав право представляти Україну в юнацьких чемпіонатах Європи та світу 2016 року, які прийматимуть Чехія і Грузія в серпні й жовтні відповідно.

Нагадаємо, в минулому році 8-річна українка Вероніка Веремьюк стала чемпіонкою Європи з шахів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 776 | Додав: adminA | Теги: юний шахіст із Краматорська, бронза чемпіонату України, золото | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]