Ср, 2024-04-24, 11:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:29
Під Авдіївкою поранено двох українських військових - Мотузяник. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військових немає, двоє бійців дістали поранення.

Про це сьогодні, 15 травня, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, двоє дістали поранення під Авдіївкою", - сказав Мотузяник.

За його словами, вчора на Луганському напрямку бойовики знову порушили режим тиші у Попаснянському районі. На Донецькому напрямку було неспокійно під Луганським та Авдіївкою.

"Під час обстрілів противник кілька разів застосував міномети. Всього відбулося 7 ворожих обстрілів", - уточнив речник.

Також він зазначив, що на Маріупольському напрямку ворожі обстріли відбулися у трьох точках: Мар’їнці, Новогригорівці та Широкиному.

"Окупанти неодноразово застосовували БМП, міномети та вели снайперський вогонь. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів", - додав Мотузяник.

Раніше сьогодні повідомлялося, що українські підрозділи біля Авдіївки кілька разів були інтенсивно обстріляні зі стрілецької зброї, гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 82 та 120 мм.

Зазначимо, вчора повідомлялося, що семеро українських військових дістали поранень на Донецькому напрямку внаслідок бойових дій. Про це повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Відповідаючи на запитання журналістів, Лисенко уточнив, що п'ятеро з військових дістали поранень в Авдіївській промзоні внаслідок обстрілу, а в районі н. п. Новоселівка-2 поранені двоє бійців на розтяжці.

13 травня російсько-терористичні банди 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Найгарячішою точкою залишається ділянка на лінії розмежування біля тимчасово окупованого Донецька. Там бойовики неодноразово відкривали вогонь по позиціях Збройних сил в районі Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, а також мінометів калібру 82 мм.

12 травня втрат внаслідок бойових дій серед особового складу сил антитерористичної операції не було, проте під Горлівкою внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої поранення отримали двоє українських військових.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 807 | Додав: adminA | Теги: поранено двох українських військови, Мотузяник, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]