Чт, 2024-03-28, 23:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:36
По позиціям сил АТО на Донеччині бойовики відкрили вогонь з гранатометів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Сьогоднішній день у зоні проведення Антитерористичної операції минув неспокійно. Бойовики відкрили вогонь по українським позиціям з гранатометів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Зайцево на Донеччині.

Про це у вівторок 27 жовтня повідомили у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

Крім того, у штабі поінформували, що група офіцерів цивільного військового співробітництва передала гуманітарну допомогу з одягом та взуттям від громадян України для мешканців Комінтерново. Передачу допомоги здійснили на нейтральній території, додали у прес-центрі.

"В селищі Бердянське підрозділи ЦВС допомогли вивезти власникам пансіонату "Алиє паруса" власні речі та майно. Більше місяця така робота ведеться і у Пісках. За цей час військові допомогли вивезти особисті речі більш ніж 30 родинам населеного пункту. В селищі Первомайське продовжується ремонт водогону", - йдеться у повідомленні штабу.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні АТО в результаті обстрілу бойовиками українських позицій загинув один військовослужбовець. Терористи, які контролюють зруйнований Донецький аеропорт, відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районі селищ Опитне і Піски.

Також українська розвідка виявила невідведені російсько-терористичними військами артилерійські системи калібром понад 100 мм та РСЗВ "Град" у районах Донецька, Горлівки та Кам'янки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: Донеччиніа, сили АТО, Вогонь, бойовики, гранатомети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]