Сб, 2024-04-27, 05:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 168 169 170 171 172 ... 182 183 »

"Ніякої довіри до чиновників МОЗ, а також чиновників Державної пенітенціарної служби Юлія Тимошенко не має. Саме ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова, й дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій із Юлією Тимошенко".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У своєму сюжеті Вінтонів у властивій йому провокативній манері запитав у Тігіпка, чи збирається він після вступу до Партії регіонів змінити прізвище на "Янукович". Тігіпко не відповів і роздратовано відійшов від журналіста.





Юлія Тимошенко вкотре закликала опозиційні сили об’єднатися у єдиний список на парламентських виборах.





Серед депутатів різних рівнів, які притягалися до відповідальності за корупцію в 2010-2012 роках, більшість становлять представники Партії регіонів.




Екс-прем'єр подякувала всім європейських політиків за підтримку, зазначивши, що вона допомагає їй "жити і боротися за краще європейське майбутнє для України".



Президент США Барак Обама порушив питання засудження Юлії Тимошенко під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем на Саміті з ядерної безпеки в Сеулі.



Керівник парламенту також повідомив, що він звернувся до Кабінету міністрів України з проханням надіслати автентичний текст рішення Європейського суду з прав людини щодо лікування Тимошенко. При цьому він зазначив, що рішення суду підлягає виконанню.




Приблизно до травня всі майбутні члени місцевих виборчкомів (а це найчастіше співробітники бюджетних і навколобюджетних структур - шкіл, лікарень, жеків тощо) будуть заброньовані. Причому, найпевніше, владою.



Генеральною прокуратурою України на запит італійської сторони готується пакет документів для екстрадиції в Україну Арсена Авакова, який розшукувався за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України.


Українські депутати готуються до запровадження податку на розкіш, але при цьому не поспішають ділитися інформацією про свої доходи. Про заробітки за 2011 рік поки що повідомили лише кілька депутатів і чиновників, решта ж вичікують, чим закінчиться епопея з "антикорупційним" законом, який вимагає звітувати не лише про доходи, а й про дорогі покупки.



Президент США Барак Обама напередодні саміту з ядерної безпеки в Сеулі заявив, що вивезення високозбагаченого урану Україною є важливим кроком для прогресу в подоланні сучасних викликів глобальної безпеки.




"За нашою інформацією, влада запустила спеціальну операцію терору проти бізнесу, який симпатизує націоналістам. Ця операція називається "Супутник", - сказав він.



Голова ради Національного банку Петро Порошенко погодився очолити Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ). Це підтвердили і в оточенні Порошенка, і на Банковій.



Останнім часом все більше жителів Європейського Союзу уважно слідкують за розвитком подій в Україні, адже багатьох європейців обурює те, як Президент України Віктор Янукович чинить з представниками української опозиції.



"Зараз особливо помітними є порушення у поданні інформації про представників чинної влади, а також народних депутатів Наталю Королевську, Арсенія Яценюка, екс-секретаря Київради Олеся Довгого", - зазначають у "Стоп цензурі!".