Пт, 2024-04-26, 01:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 170 171 172 173 174 ... 182 183 »



ЄС для нас важливий не стільки як комфортабельний будинок, куди ми хочемо в’їхати, скільки як інструкція з будівництва власного комфортабельного будинку.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Німецькі лікарі, які обстежували екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, заявляють, що вона потребує лікування лише за межами в'язниці. Про це медики заявили в офіційному повідомленні у четвер, 8 березня.



Україна є однією з найбільш корумпованих країн Європи. Так, за показниками поширення корупції та хабарництва Україна посідає 24-те, передостаннє місце в Європі. Про високий рівень корупції в Україні та відсутність боротьби із нею говорять і в ЄС та НАТО.



Європейський суд вже призначив публічні слухання у справі "Луценко проти України" на 17 квітня 2012 року. У відкритому режимі суд досліджуватиме законність затримання та арешту заявника, а також питання використання системи правосуддя проти Юрія Луценка з метою усунення його від політичного життя в Україні і недопущення до парламентських виборів 2012 року.




Четверо міцних чоловіків роздяглися на майданчику перед Качанівською колонією, де знаходиться екс-прем'єр Юлія Тимошенко, і переплели себе білим дротом. "Це Україна - Україна ув'язнена і поневолена".




В Україні з 450 депутатів Верховної Ради всього 36 жінок (8%). Це значно менше, ніж у цілому по Європі (22,3%) і навіть менше, ніж в арабських країнах (10,7%).




"17 березня відбудуться два з'їзди (з'їзди "Сильної України" і Партії регіонів - ред.), які вивчать це питання. Тому це правда (про розпуск "Сильної України"- ред.), - сказав він журналістам в середу в Києві.



Без участі лідера партії "Батькiвщина", екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, які зараз знаходяться за гратами, легітимність майбутніх парламентських виборів буде дуже сумнівною.




Відкритого листа до України 4 березня опублікували міністри закордонних справ Швеції Карл Більдт, Великобританії - Вільям Хейг, Чехії - Карел Шварценберг, Польщі - Радослав Сікорський і Німеччини - Ґідо Вестервелле.


12 грудня до Генеральної прокуратури було передано звернення журналістів до президента України Віктора Януковича з вимогами розслідувати факти порушення їхніх прав, перешкоджання професійній діяльності та злочинів, скоєних проти представників ЗМІ під час їхньої роботи.




Суд засудив до п'яти і семи років в'язниці двох співробітників Сімферопольського СІЗО за організацію незаконного побачення для колишнього голови Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка.




За даними останніх опитувань, в масштабах всієї країни Ромні випереджає своїх суперників-республіканців, однак відстає за популярністю від Обами: перевагу Ромні віддають 43% опитаних, Обамі - 53%.


І якщо буде прийняте рішення, що єдиним кандидатом в мери Києва буде Віталій Кличко, то я ні в якому разі не стану йти в мери", - сказала вона. На думку Кужель, Кличкові "треба тоді чесно сказати виборцям, що він залишає партійність. Бо я впевнена, що мер Києва не повинен мати стосунку до партії, будь-якої. Він повинен бути мером всіх киян."




Любомир Гузар висловив думку, що переслідування опозиційних політиків переконує людей, що справедливості не існує. При цьому Гузар зазначив, що у суспільстві зростає невдоволення.




Під час приїзду спікера Верховної Ради до Житомира у центрі міста були відключені світлофори. На кожному перехресті працювали пости Державтоінспекції.