Чт, 2024-04-25, 00:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 169 170 171 172 173 ... 182 183 »


"Якщо відмовлено мені, то кому ж тоді не відмовлено? Такої зневаги до мене не виявляв жоден з трьох попередніх президентів України. Якщо відмовлено всім громадянам (окрім державних посадовців), то кому ж тоді служить Президент?" - запитує у президента Лук’яненко.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Суд визнав неконституцiйним положення закону "Про засади запобiгання та протидiї корупцiї", згiдно з яким держслужбовцi й депутати мали декларувати свої витрати та витрати своїх родин вiд дня набуття чинностi цим законом 1 липня 2011 року.




Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко, незважаючи на обіцянку, так і не оприлюднив документи, що свідчать про прозорість покупки за 400 млн доларів бурової установки West Juno.



"Влада буде робити махінації з розподілом округів, влада хоче змінити виборчий закон, а ще більше влада хоче розколу опозиції", - зазначив Наливайченко. На його переконання, єдність опозиції - це єдиний шанс подолати окупаційний режим.


Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко хоче її очолити. На питання, чи хоче він стати лідером Партії регіонів, Тігіпко відповів: "Чому ні? Однозначно".





Було прийнято рішення рекомендувати членам партії "Сильна Україна" вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад - узгодити порядок об'єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.



"Сьогодні Європейський суд з прав людини виніс припис у рамках 39-го регламенту європейського суду. Ним державу Україна зобов'язано проводити лікування Юлії Тимошенко в стаціонарі спеціалізованого медичного закладу", - сказав Власенко.


Янукович в понедельник прибывает в Москву: официально - на заседание межгосударственного совета Евразийского экономического сообщества.





Як повідомляється, суму за послуги майбутні члени комісії називали самі - від 10 до 25 тисяч гривень за "закриті очі" на порушення або за безпосередню участь у махінаціях на виборах.


Рада Блоку Юлії Тимошенко виключила Українську соціал-демократичну партію, яку очолює Наталія Королевська, зі складу БЮТ. Про це заявили в центральному штабі блоку.





Рух "Чесно" пропонуватиме політичним партіям підписати шість критеріїв доброчесності, яким мають відповідати всі кандидати в народні депутати від цих політичних сил, заявив один з ініціаторів руху "Чесно" Олег Рибачук.




Ініціатива продовження термінів перебування флоту до 2042 року не знаходить підтримки не тільки у Центрі і на Півночі, а й на Сході, Півдні і Донбасі, де її підтримують не більше половини опитаних.


"Вони хочуть залякати вчених. Чому цей слідчий з СБУ не прийде та поговорить з вченими? Він хоче насолоджуватися своїм всесиллям та страхом вчених? Я учасник цього руху "1 грудня", сьогодні маю зустріч із іншими та хочу сказати: нас же скоро будуть пакувати пачками", - заявив він.




"Заява Державної пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко начебто вимагає лікування у Німеччині - відверта брехня та провокація", - заявив Власенко.



"Наша Україна" готова брати участь у єдиному партійному списку опозиції на парламентських виборах. За  словами Валентина Наливайченка , "Наша Україна" виступає "за" єдиний партійний список, а також за висунення єдиного кандидата на кожному мажоритарному окрузі.