Пт, 2024-03-29, 14:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:36
Повернутися до України планує Wizz Air
Інші останні Туристичні новини

У авіакомпанії Wizz Air заговорили про повернення на український ринок. Про це на своїй сторінці написав Facebook екс-міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, який на даний час є радником очільника Мінінфраструктури.

"Wizz Air заявив про бажання повернутися в Україну, тому що "відбувається стабілізація". Скільки ж часу я витратив на пояснення експертам, що питання "в економіці", а не "в політиці"!!! А мені казали, що я, м'яко кажучи, не правий. Бо вони ж експерти", - написав чиновник.

На думку Пивоварського, найголовніше - це створити рівні умови для всіх, а з економічною стабілізацією авіаринок сам буде динамічно розвиватися.

Нагадаємо, 26 березня 2015 року авіакомпанія Wizz Air повідомила про припинення діяльності в Україні своєї дочірньої компанії "Візз Ейр Україна". За словами керівництва авіакомпанії, причинами ухвалення такого рішення стало падіння української економіки, девальвація гривні і нестабільна ситуація на сході країни. Як зазначили в авіакомпанії, 8 рейсів до України і з України виконує материнська авіакомпанія Wizz Air Hungary.

У свою чергу, Мінінфраструктури України провело переговори з Wizz Air, за підсумками яких керівництво авіакомпанії ухвалило рішення не ліквідовувати "Візз Ейр Україна", а заморозити її до стабілізації економічної ситуації в Україні.

Додатковий дохід угорської авіакомпанії Wizz Air від закриття дочірньої компанії "Візз Ейр Україна" становив 14,5 млн євро.

Довідка

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air експлуатує 55 літаків Airbus A320, які здійснюють пасажирські авіаперевезення з 21 бази за більш ніж 380 маршрутами і 110 напрямками у 37 країнах.

"Візз Ейр Україна" - перша бюджетна авіакомпанія, ліцензована Державною авіаційною службою України. Входить до групи компаній Wizz Air. Компанія обслуговувала перельоти за 16 маршрутами до шести країн з двох українських міст.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 871 | Додав: adminA | Теги: повернення, україна, Wizz Air | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]