Чт, 2024-03-28, 22:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:58
Представила відеоверсію концерту з оркестром загадкова ONUKA. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Версія була записана під час концерту колективу в одному зі столичних клубів. Цього дня відбулася прем'єра відеоверсії концерту ONUKA у супроводі симфонічного оркестру - ONUKA Live in Kiev [Feat. Brevis Orchestra].

Матеріал був записаний під час аншлагового виступу групи, який відбувся 14 березня в одному зі столичних клубів. Симфонічний супровід забезпечив оркестр BREVIS під управлінням диригента Геннадія Фиськова.

Концертом 14 березня у Києві розпочався всеукраїнський гастрольний тур ONUKA, який тривав всю весну і охопив одинадцять міст: Івано-Франківськ, Чернівці, Харків, Дніпропетровськ, Кіровоград, Одесу, Рівне, Львів, Луцьк, Полтаву.

Літній сезон група провела на фестивалях, відігравши на десяти майданчиках в Україні, Білорусі, Польщі та Угорщини: European Stadium of Culture(Жешув, Польща), "Країна мрій", Ostrov і Atlas Weekend (Київ), Одеський міжнародний кінофестиваль (Одеса), Бандерштат (Луцьк), Mirum Music Festival (Гродно, Білорусь), Zaxid (Львів), Crazzzy Days (Лазурне, Херсонська область), а також на одному з найбільших фестивалів Європи-Sziget (Угорщина).

У другій половині вересня ONUKA вирушає в турне по США та Канаді. Гастролі стартують 24 вересня в місті Кембридж (штат Массачусетс, США) і охоплять десять міст Північної Америки: Нью-Йорк, Філадельфію, Вашингтон, Детройт, Торонто, Чикаго, Лос-Анджелес і Сан-Франциско. Нагадаємо, солістка групи ONUKA заявила, що не поїде в Росію. Наталія Жижченко зізналася, що її групу часто запрошують виступити в РФ.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 756 | Додав: adminA | Теги: загадкова ONUKA, відеоверсія концерту з оркестром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]